Hypnos.
Alternating currant. No sākuma nevar nodefinēt vai tas ir alus vai alus
dzēriens. Upenes ... vaniļa ... skābums ... viegls ... Pozitīvi - garšas viena
otru nepārmāc.
Malduguns.
Pali. It kā skābais ipa. Principā dzirkstoša skābena bērzu sula ar upenēm. Bet
" kompozīcija" sabalancēta. Tiešām garša pēc nedaudz ierūgušām bērzu
sulām. Blakus Mārupes puses bērzu sulas salīdzināšanai. 😃
Japāņu
rīsa alus. Izteikti rūgts.
DDH Citra
pale ale. Atspirdzinošs un viegli rūgts.
Hopalaa.
On the beech. Eils. Skābens, viegls.
Hopalaa.
India pale lager. Viegls, viegli rūgts.
Hopalaa.
Milkstout. Black oak. Melns, vaniļa, aromātisks stouts. Personīgi patīk, ja
šāda tipa tumšajiem nedominē alkohols, kā dažam labam "lielo" alus
darītavu ražojumam.
Nurme.
Jaffa cake. Imperial stout. Stout jau pēc smaržas. Kaut kas vēl klāt garšas
buķetē ... Melnā šokolāde ...
Malduguns.
Piejūras klimats. Skābens alus padzēriens ar dažādu ogu biezeņu sajaukumu.
Liekas, vairāk dominā jāņoga.
Hoplaa.
Lagoon. Indian pale ale. Pustumšs, rūgts.
Kalēja.
Cloud nr.5. Eila tipa? Liekas, ka vairāk velk uz vieglu ipa. Saldeni rūgtens.
Tomēr pēcgarša skābeni rūgta.
Vimbu
kotletes ar alu.
Nepieciešamās
sastāvdaļas pamatmasas iegūšanai.
Piecas
tīģergarneles.
Maisījums
"Zelta vimba" (var neizmantot, ja ir bijusi veiksmīga iepriekšēja
novērošana).
3 līdz 6 gaišā
alus pudeles (atkarīgs no laika, kas nepieciešams pamatmasas iegūšanai).
Pamatmasas
iegūšanai labāk izmantot laiku līdz ar pieneņu ziedēšanas sākumu.
Komanda
drošākai pamatmasas atlasei, vismaz divi draugi plašākai teritorijas
pārskatīšanai.
Tālākas
darbības veiksmīgas pamatmasas atlases gadījumā, kam nepieciešami vismaz 5
atlasīti paraugi vismaz 30 cm garumā. Citādāk atkārto pamatmasas iegūšanas
procesu.
Noņem
filejas.
Sagriež
kūpinātu speķi, gaļu 1/3 apjomā no fileju pamatmasas.
Vārītus
kartupeļus 1/3 apjomā no fileju pamatmasas.
Filejas
divas reizes samaļ ar gaļas mašīnu.
Samaļ
speķi un kartupeļus.
Visu
samaisa kopā. Sāls un pipari pēc sajūtas.
Cepšanas
laikā izmantot stout tipa alu. Šī izvēle gan vairāk individuāla.