svētdiena, 2019. gada 3. marts

Alus un gastronomiskas vērtības

Par "piedevām" alum. Šoreiz bildēs ātrais un slinkais kartupeļu, medījuma sacepums.

Sastāvdaļas - kartupeļi, kūpināts speķis, aļņa gaļa un aļņa desa, rīvēts siers. Kāpēc ātrais un slinkais? Tāpēc, ka kartupeļus sagatavo spirālēs (ir taču redzēts piedāvājums publiskajos pasākumos), bet medījums ir aļņa konservs :). Zemāk process bildēs.







Klāt no iepriekš aprakstītajiem laikam labāk klāt pasēs citra ipa kontrastam.

Valmiermuiža. Baltijas porteris. Rupjmaizes garoziņu grauzdējums ... Pozitīvi, ka atšķirībā no dažiem "biežāk sastopamiem", nesit cauri spirta garšu ... Kafija? Nezinu gan. Augļi varbūt, bet grauzdēti kopā ar maizi.


Šoreiz pievienotā vērtība alum varētu būt to izmantojot kā piedevu jūras veltēm. Pēc bušu makšķerēšanas palikušas garneles, kuru "iesvaidīšanai" izmantojam kombināciju porteris, medus, ķiploki. Zemāk rezultāts bildē.






Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru