Sastāvdaļas:
Radziņu makaroni
Stirnas maltā gaļa
Stirnas desa
Sīpoli
Sviests
Majonēze
Krējums
Pesto
Kausētais siers
Siers
Apcep malto gaļu kopā ar stirnas pusmīksto desu (kūpinājuma garšai).
Sviestā karamelizē sīpolus.
Mērce - krējums, majonēze, pesto, kausēts siers.
Izber formā vienā kārtā makaronus.
Virsū liek apcepto gaļu.
Izber otru kārtu ar makaroniem.
Pārklāj ar karamelizētajiem sīpoliem.
Pārlej mērci (daudzums, lai makaroniem pietiekams šķidrums izvārīties).
Liek cepeškrāsnī 200 grādos uz ~20 minūtēm.
Pārliek ar siera šķēlēm un ieliek atkārtoti cepeškrāsnī uz dažām minūtēm.