sestdiena, 2020. gada 28. novembris

Makaroni po flotski kārtojumā ar stirnas malto gaļu.

Sastāvdaļas:


Radziņu makaroni

Stirnas maltā gaļa

Stirnas desa

Sīpoli

Sviests

Majonēze

Krējums

Pesto

Kausētais siers

Siers


Apcep malto gaļu kopā ar stirnas pusmīksto desu (kūpinājuma garšai).

 Sviestā karamelizē sīpolus.


Mērce - krējums, majonēze, pesto, kausēts siers.

Izber formā vienā kārtā makaronus.

 

Virsū liek apcepto gaļu.

Izber otru kārtu ar makaroniem.

Pārklāj ar karamelizētajiem sīpoliem.

Pārlej mērci (daudzums, lai makaroniem pietiekams šķidrums izvārīties).

Liek cepeškrāsnī 200 grādos uz ~20 minūtēm.

Pārliek ar siera šķēlēm un ieliek atkārtoti cepeškrāsnī uz dažām minūtēm.


 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru